hoe helder is onze aanpak

De kwaliteit die Post Cleaning levert ziet u niet alleen terug in mooie schone panden door heel Friesland, maar ook in slimme oplossingen voor moeilijk oplosbare vuilproblemen. Als een gangbare methode niet werkt, ontwikkelen wij zelf een methode die wél werkt. Voor ons betekent kwaliteit leveren dat u kwaliteit beleeft

Werkwijze

Voordat wij beginnen met een schoonmaakproject, komen we langs om de werkzaamheden te inventariseren en de locatie te bekijken. Wij maken een offerte en zo nodig doen we eerst een test op een proefstuk om vast te stellen of de voorgestelde aanpak effectief is. De schoonmakers gaan aan de slag volgens een vooraf opgesteld werkprogramma. Zo weet iedereen altijd precies wat er van hem wordt verwacht. Afwijken van de standaardroutine is geen probleem, wij zijn flexibel.

De mensen van Post Cleaning

Onze werknemers zijn echte specialisten, in het bezit van erkende vakdiploma’s (SVS). Dankzij deze betrouwbare, betrokken en goed geïnstrueerde medewerkers heeft u geen omkijken naar het onderhouds- en schoonmaakwerk. U heeft uw vaste schoonmaker, die zich persoonlijk verantwoordelijk voelt voor een goed resultaat. 

Afspraken maken en nakomen

Post Cleaning is volledig transparant over haar uurtarieven en werkuren. Regelmatige controles zorgen ervoor dat het niveau van de dienstverlening altijd hoog is en zo weten wij zeker dat u een tevreden klant blijft.

Specialisisch schoonmaakwerk

Complexe onderhouds- en reinigingsklussen zien wij als een persoonlijke uitdaging. Met een gespecialiseerd team gaan wij aan de slag voor een zichtbaar en meetbaar schoon resultaat. Soms is het nodig (of efficiënter) daarvoor eigen methoden en apparatuur te ontwikkelen. Post Cleaning zoekt altijd naar de beste aanpak. 

Duurzaam schoonmaken

Vaak zijn zelfs voor hardnekkige vervuiling geen milieubelastende schoonmaakmiddelen nodig. Wij weten precies welke middelen we voor de klus kunnen inzetten en werken met schoonmaakmiddelen die het milieu zo min mogelijk belasten. Onze schoonmaakmiddelen zijn effectief en gebruiksvriendelijk en dragen bij aan een – in alle opzichten – schone leefomgeving. 

onze aanpak

Vraag offerte aan!